welkom !

Het Wonderhof is een magische plek waar je zelf je bloemen kan komen uitkiezen en plukken.  Zeg en passant even gedag aan de pony’s en kippen geniet van het vergezicht op Banhout Bos. 

Inhaleer de rust en volg vooral je intuïtie bij het verkennen van de tuin.  Een boeket van plukbloemen is niet gekunsteld; alles mag en alles kan! Een vaasje ‘Geplukt Geluk’.  Heerlijk toch?! 

Waarom? Ewel, daarom.

Het Wonderhof is geen standaard rechttoe rechtaan pluktuin.  We kozen niet voor efficiëntie of grote hoeveelheden, maar voor variatie en voor die plukbloem die je nergens anders vindt.  Het ontwerp van de tuin nodigt je uit om te ontdekken en je te laten verrassen.  Omdat we zelf tomeloze verwondering en respect voelen bij de oneindige diversiteit van en in de natuur, hopen we dit ook zo te kunnen overbrengen.

Met het Wonderhof hopen we ook tegenwind te bieden aan een hectische samenleving waarin ‘druk druk’ de norm is. We geloven bovendien heilig in lokaal, verantwoord en duurzaam ondernemen.    

We dromen ook. O jawel! Dat dit een ontmoetingsplek wordt voor gelijkstemde zielen, jong en oud.  Onze deuren zijn daarom altijd open en de stoelen staan klaar om even te verpozen in de natuur. 

De locatie leent zich ook voor passende activiteiten, zoals mantra’s zingen, yoga lessen, workshops en opleidingen. 

Je bent zo van harte welkom!